dubte  

Quin calçat és el més adequat pel meu fill? Aquesta és una de les preguntes que algun cop els pares ens heu traslladat als membres del Club, i que des d’aquesta secció de la web pretenem intentar resoldre...

 

 

De cara a prendre una decisió, és fonamental tenir present dos aspectes: l’edat del jugador i la superfície on portarà a terme l’activitat.

a) sabates esportives normals. (les conegudes com: ‘quets’, ‘bambes’...)

     - per qualsevol edat.

    - superfície de joc: sobretot per futbol sala. En camps de terra, gespa natural o gespa artificial, poden fer que el jugador rellisqui si el seu pes ja no és reduït.

                                          

 

b) botes de futbol multitac. Tenen per tota la sola de la bota més de vint tacs petits (seran de goma o sintètics). Són molt adients pel jugador, perquè l’ajuden a tenir més estabilitat al peu i a dominar més la situació que si porten els tacs més alts. L’ajudaran a evitar tortes de peu, que poden acabar amb futures lesions (esquinços).

    - fantàstiques pels jugadors joves. Es recomana fins a benjamins, tot i que també aniria bé als alevins.

   - superfície de joc: QUALSEVOL. Serviran per camps de terra, de gespa natural i gespa artificial. Si els tacs són de goma tova MILLOR, perquè també seran adequades per futbol sala (les que tenen els tacs sintètics no serien gens bones per un camp dur).

                                                

 

c) botes de futbol de tacs de goima més grans.

   - per jugadors a partir d'infantils (si algun aleví vol començar a utilitzar-les, endavant...).

   - superfície de joc: Serviran per camps de terra, de gespa natural i gespa artificial. MAI s’han d’utilitzar per jugar a futbol sala.

                                      

 

NO adquirir botes amb tacs d'alumini, ja que només serveixen per camps de gespa natural.

Free business joomla templates