Des del fifLleida us proposem que el vostre fill vingui a conèixer els nostres entrenaments i partits en aquest tram final de la Temporada per tal que ens pugueu conèixer millor i captar si les sensacions del vostre fill són satisfactòries, així com també les vostres com a pares.

Però el millor de tot és simplement veniu a provar-ho, sense que el fet de venir us hagi de condicionar a quedar-vos. Si us agrada, us quedeu (el que queda de Temporada, o ja tornareu l'any que ve), i si no us acaba d'encaixar del tot, cap problema. Potser més endavant serà el moment. La idea és que us agradi tot el que veieu!!

Això us pot ajudar a planificar "l'agenda familiar" de l'any que ve, tenint la certesa que realment el vostre fill té ganes de venir. Així sabreu que val la pena adaptar els horaris de les altres activitats extraescolars que fa, i podreu tenir en compte el futbol com una d'elles.

 

Hem agrupat tota la informació que creiem que necessiteu en aquests 3 blocs. Podeu consultar-los fent-hi CLIC a sobre...

 

                             

       

 

 

Free business joomla templates